För att kunna skriva i GiSS samtalsforum  måste vi lägga till dig som användare. Anledningen till att vi inte har en öppen registrering är att vi vill minska risken för spam.

Skriv en mejl till maria.andren.gavle@gmail.com där du anger namn och e-postadress samt gärna lite om hur du hittade hit (bra för oss att veta hur spridningen går till) och kanske också något om vad du är intresserad av inom det som GiSS står för. Ingen lång personlig biografi utan bara ett par rader så vi kan få en bild av vilka intresseområden som finns inom detta forum.

Vi kommer att lägga in ditt eget namn som användarnamn eftersom samtal på nätet brukar underlättas om de som samtalar vet vem man talar med.

När du fått bekräftelse på att du är inlagd som användare och loggat in med ditt lösenord, kan du, om du vill,  ladda upp en bild på dig själv i ”redigera profil”. Där kan du också redigera uppgifterna om dig själv, förutom användarnamnet som vi i så fall måste ändra.

I det forum som kallas ”Om forum och webbplatsen” hittar du också en del tekniska tips om hur det hela fungerar och lite allmänt om sådant som kan vara bra att tänka på när man medverkar i nätforum.

Vill du ha lite teknisk vägledning hur det går till att svara på inlägg i samtalsforum och att starta egna samtalstrådar (eller ”ämnen” som det kallas här) finns en kort video som visar hur det går till om du klickar på denna länk. Behöver du hjälp att få grepp om strukturen i samtalsforum finns denna lilla video.