Forumnavigering
för att skapa inlägg och ämnen.

Bytt rubrik -”funderingsforum”

Jag har som ni ser bytt rubrik från ”samtalsforum” till ”Funderingsforum”. Idén från början var att etablera ett samtalsforum i vanlig mening. Alltså ett där olika medverkande kunde föra samtal med varandra. Men troligen var förhoppningen naiv. Det krävs sannolikt hundratals användare för att uppnå den kritiska massa där några också har behov att ”tänka högt” på detta sätt för att det ska kunna fungera som tänkt.

Inget hindrar att det ändå utvecklas åt det hållet. Men eftersom sidan inte har öppen registrering utan man måste ansöka om att få konto och inloggning så blir nyrekryteringen troligen begränsad (obefintlig).

Men även om jag för närvarande är ensam skribent så för jag ju samtal med mig själv här. Det handlar just om mina egna aktuella funderingar. Mitt ”provtänkande”. Om någon annan i sitt eget huvud för en dialog med en del av det jag skrivit som bollplank så fyller ju forumet en funktion mer än för mig själv! Jag ser ju att några går in och läser (eller i varje fall öppnar inlägg)  i stort sett varje dag.

Och om det pockar på att tänka högt tillsammans med mig här så är du såklart varmt välkommen! Hör i så fall av dig till gissforum@gmail.com så får du de uppgifter du behöver!